Bu Blogda Ara

13 Ocak 2013 Pazar

Bugünlerde biz:)

Herkeslere selam

Buraya yazmanın bile benim için lüks olduğu şu günlerde bir emzirme faslını bitirip,sabaha karsı hatta sabah altıda yazayım bari fırsat bulmuşken dediğim an işte bu andır:)Bizden özet geçeyim .Aslında anne olmuş herkes bir bebekle günlerin nasıl geçtiğini tahmin edebilir.Ancak bir bebek ve bir yaşındaki bir çocukla nasıl geçiyor gelin bana sorun...

Çok dert yanmayacağım Allah ıma şükürler olsun ki hayalini kurduğum ailenin sahibiyim şuan.Ve ah böyle zor vah böyle zor diip kimsecikleri korkutmayacağım.Herkes kalabalık aile olsun diye ..Herseyin yalan olduğu şu dünyada tek gerçeğin önce ölüm ondan sonra aile olduğunu düşünüyorum gerisi hikaye...evet hikaye.
Zor herşey illaki ,Bir can yetiştirmek kolay değil elbet.Ama ben sonuca odaklandım:)

Bu günlerde ben süte takmış durumdayım.Sütüm bu sefer geldi evet evet geldi.

Öncelikle bolbol su içiyorum.Ben bardaktan su içemem.Yani içerimde kana kana değil.Çok fazla suyla aram yoktur ancak çok içmem gerekliyse şişeden içerim.Artık cam şişeler revaçta.Sağlıklı olanda bu.Ben normalde evimde de cam damacana kullanıyorum.Sağlıklı su içiyoruz yani.Buda şişesine vurulup aldığım su.tadıda güzelmiş..Hergün en üç litrecik..

Çay içmeyi çok severim.Kocişimle karşılıklı çay sohbetlerimiz geride kaldı.Ah başımı kaşıyacak zamanım yokken çay demleyip karşılıklı laflamak şimdilik rafa kalktı.Ama ben çay niyetine içiyorum humana still tea.Hem içerken zevk alıyorum hemde süt yapıyor.Ben üç bazen dört koca fincanı deviriyorum günde

Kahvaltılarımda bolca dereotu biraz tiksinerek yiyorum.Helva sürekli tüketiyorum.Süt için deliriyorum resmen.Öyle çok istedim öyle çok dua ettim ki emeğimin karşılığını yüce mevlam verdi bana..

Elifim Badem bir aylık oldu.Küçücük kızım büyümeye başladı.Bu ay 3.300 gram ve 50 cm olmuşuz.Geceyi gündüzü ayırt edebiliyoruz.Asla Balım kadar zor bir bebek değil .Çok şükür.Sadece gaz sancımız var.Onuda bir şekilde atlatıyoruz.


Elif Bade görüntü itibariyle bana benziyor.Renkli gözleri ince dudakları var.Benden bir gün önce doğdu.Aynı burcun çocuklarıyız yani.Şu günlerde Balım babasının Elif annesinin kızısı:)Çocukları paylaştık sorumluluklarınıda ..Böylesi daha kolay.Süper bir babaları var .Sağ kolum hayat arkadaşım iyi ki de 
var..

Bal kızıma gelince.O biraz aksi biraz kıskanç.Doktorumuza göre beni kıskanıyormuş.Aslında bana bağlı bir çocuk değil ama bu kadar aksileşmesini bebeğe bağlıyorum.Erken gelen iki yaş sendromu mu bilemiyorum.Ama Balım Balım değil yani o derece değişti çocuk.Yeme içme düzenimiz uykumuz davranışlarımız bambaşka oldu .Umarım bu durum çabuk geçer.

Şimdilik bu kadar.
Süt kokulu kızım ve Bal tadındaki büyük kızımla noktayı koyuyorum..Aslında ne çok yazacak şey var.Ama uyumamda lazım.Kendinize iyi bakın.Ara ara küçük selamlar vereceğiz inşallah ..




Sağlıcakla kalın ve Maşallahı esirgemeyin kızlarıma:)))


3 yorum:

  1. 2 fıstığa da kocamn MAŞALLAH.süt sıkıntının olmamasına çok sevindim cnm artarak devam eder.Rabbim bade kuzusunun rızkını daim eder inşallah.Allah kolaylık versin cnm öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  2. Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallahçç

    YanıtlaSil
  3. selam canım mimledim seni,sorular için bloğuma buyurmazmısın?
    sevgiler..

    YanıtlaSil