Bu Blogda Ara

3 Kasım 2012 Cumartesi

Artık benimde bir KitchenAidim var:)

Aylardır indirime girer diye yollarını gözlediğim ,kendisine aşık olduğum çırpan karıştıran vede yoğuran mikserim KitchenAid ile bugün kavuştuk.Nihayet benim oldu ve şuan tezgahımda mışıl mışıl uyuyor.

Gönül isterdi ki günler öncesinden Esse deki yüzde elli indirimi görüpte mor olan Kitchanaid benim olsun ama malesef :)Şansımı çok zorladım benim olsun diye Türkiye genelinde aramadığım Esse kalmamıştı ki saolsun canım Eşim biricik hayat arkadaşım sayesinde aşkımla kavuştum:)

Benim kısmetim şansıma siyah oldu.Siyahıda severim hemde çok severim.Yani beyaz olacağına siyah benim olsun derim.Ama tabiki bunda seçenek çok.Hani canlı bir renk istermiydim evet diyorum.Ama şansımı çok zorlamıyorum ve sadece ama sadece 849 tl ye Esseden almış olduğum mikserime sarılıyor,öpüyor kokluyorum...

Esse seni seviyorum iki katı fiyatına almadığım için çok mutluyum.Galiba ben indirimi çok seviyorum.Yaşasın kampanyalar...


İşte benim kara kuzum:))

Buda gönlümde yatandı ama olsun ben nankör değilim..



Şimdi aparatlarına bakmam lazım:)Onları yurt dışından alabilirim..Bu arada hemen güzel tariflere bakayım hani şu çoookkk yoğurmak gereken ama çok lezzetli olanlardan:))

Daha iyileri sizlerin olsun sağlıcakla kalın...Bilmeyenler koşun esseye derim..




5 yorum:

  1. Güle güle kullan. Ben çok memnunum,herkese de tavsiye ederim, baklava,börek hamuru, kek hamuru en iyi sonuç veriyor. ;)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden dediklerine katılıyorum ,denemelerimden anladığım kadarıyla.Zaten çok istiyordum indirime girince tadından yenmez bir hal aldı :))

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım.benimde istediğim bir ürün ama bu rakam bile bana çok geldi.bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum.marifetlerini döktürürsün canım :)

    YanıtlaSil
  4. Gulcum daha ıyılerı senın olsun canım benım. Sende bu alet olsa bılemıyorum neler olur:))sende bu marıfetvarken vız gelır hersey :)

    YanıtlaSil
  5. sağol canım teşekkür ederim.senin de elinden hepsi geliyor maşallah.dikiş,nakış,süsleme,yemek maşallah maşallah :)

    YanıtlaSil