Bu Blogda Ara

16 Şubat 2012 Perşembe

Bebek önlüğü yaptım...

Malum dikiş dikmeyi çok seviyorum.Bu hevesimi malesef otuz yaşında farkettim.El becerimin çok iyi olduğunu söyleyemem ancak yinede birşeyler yapmaya çalışıyorum.Çabucak dikeyim aman hemen bitsin derdim olmasa yavaş yavaş ağır ağır diksem aslında muntazam olabilir ama benim işler hep acele hep hızlı hızlı.Bu önlükleride hızlı hızlı diktim gerçi hızlı diyorumda bir akşamımı yani üç saatimi yedi.Ah AH millet üç saatte elbise diker ama ben acemi terzi çırağı(bunu eşim söyler)ancak bir önlük dikebildim.

Hatalara bakmayınız zira hatasız dikiş diktim ahada buyrun demiyorum.Hatalarımla yamuk yumukta olsa becerilerimi paylaşmak hoşuma gidiyor.Blog benim bloğum bunlarda benim yaptıklarım:)Ha ilerde belkide güleceğim bunlara belkide utanmadan nasılda paylaşmışım diyeceğim.Olsun geldiğim noktayı da görmek güzel kanımca.Zaten bende tekstil sektörüne adım atacağım demiyorum.Bu dikiş isteğim törpüelsnin kafi.


Neyse yine çenem düşmeden mükemmel ötesi önlüklerimi sergileyeyim.

Bunu beğendim hatası varsada ben göremiyorum.iki renk oldu çok hoş oldu:)




işte bu baya bir yamuk oldu dışarı çıktım .ancak bunların hilesi ayağa varmış ben nerden bileyim.Saolsun dikiş dersi hocam söyledide bende edineceğim bir adet.koyuyorsun ayağı muntazamca dikiyorsun ..Ah bende yamuk dikmeyeyim diye ne eziyetler çektim.Ya biye onunda ayağı varmış bende boşuna uğraşmışım.kolaymış takması oysa ben ne zorluklar çektim aklınıza gelmez.

bıde cok bılen bendenız aplıke yaptım yamukta olsa insan beğeniyor ya kendi yaptığı şeyi.


sag kosedekı hatayı kapatma taktiği nasıl ama:)

yerler sizi yerler...
Sağlıcakla..

2 yorum:

  1. Özlemcim bir süredir bloguna bakmamıştım,ne güzel şeyler yapmışsın.özellikle saç bantlarına hasta oldum.Balıma çok yakışmış.ellerine sağlık becerikli anne :))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim beni mutlu ediyor bunları duymak:)

    YanıtlaSil