Bu Blogda Ara

26 Ocak 2012 Perşembe

BAL KIZIMIN ETEĞİ..

Selamlarr..

Bugün yine pek mutluyum .Neden derseniz anneciğim geldi yanıma bir kaç gün bende kalacak..
.Ana gibisi varmı?
 Bence yok.Hiç kimseler hiç bişicikler yerini tutamaz.Her kahrınızı gık demeden çeker analar.Benim anneciğimde geldiği günden beri kendini paraladı hızımıza yetişmek için.Diyorum annecim sen otur oturmuyor durmuyor yerinde. Aman kızım ben geldim dinlen sen ben bakarım çocuğa diyor.Gören duyan da çocuğa bakabilecek sanır yok efendim yok bakmasına pek güzel bakar da nerde o beden gücü.Yarım saat geçsin hemen seslenmeye başlar al bu Bal kızı yoruldum koptu kollarım diye.Yaşlı ..Gönlüistiyor torununu sevsin hoppala hoppala yaptırsın ama dermanı yetmiyor.Durum böyle olunca çok birşey beklemiyorum zaten bende otursun köşemde yanımda olsun yeter.Kalsa keşke bende aylarca yıllarca..Ne güzel geçinir gideriz..

Neyse dalıp gitmeden çokta uzatıp annemi yalnız bırakmadan hemen sadede gelsem çok iyi olacak..

Bu eteği paylaşmak istedim ..hamileliğimde dikmiştim.Çok basit lastikli bir etek.Bal kızıma güzel olacak sanırım seneye giyer ancak.Olsun..Bilmeden aldığım kumaşı çok beğendi dikiş öğretmenim çokta güzel olmuş deyince ekleyeyim bari dedim:))rengi lacivert ile turkuaz puantiyeli.Fotoğraflar iğrenç biliyorum..Hepsi cep telefonumdan çekiliyır.Ama bende güzel bir fotoğraf makinası alacağım çok yakında. Eminim daha keyifli olacak ozaman bloğumda.




kurdela her zaman büyük tutkumuz:)oraya buraya her yere konduruyoruz.Güzelde oluyor.Dikiş hataları görünsede çok dikkatli bakmıyoruz..Siz şöyle uzaktan bakınız lütfen acemi işi eteğin şekline bakın yeter:))



2 yorum:

  1. Cok güzel olmus,ellerine saglik.Eminim cok yakisacak ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiz teyzesi sizin cicilerin elini öperiz:)o ayrı.

    YanıtlaSil